top of page

Over mij

In de middelbare opleiding “Lichamelijke opvoeding en Sport” ontstond de interesse in het menselijke bewegingsapparaat, in kinderen en vanzelfsprekend in sport.

 

Steevast was Aline er dan ook van overtuigd om Podologie te gaan studeren in Gent. Na de bachelor verdiepte ze zich in Sportpodologie bij Voetvorm.

 

Na twee jaar gewerkt te hebben bij Qinobi werd besloten om nog een post-bachelor kinderpodotherapie te gaan studeren in Eindhoven. Deze studie legt zich toe op de groei en ontwikkeling van het kind, startende van de zwangerschap tot de adolescentie.

 

Om de multidisciplinaire aanpak met huisartsen te vervolmaken zal Aline starten als podoloog binnen “Praktijk Bouvelo” te Anzegem vanaf november 2022.

 

Daarnaast zal Aline ook werkzaam zijn in de praktijk “Kids en Motion” in Kuurne om haar ervaring met kinderen te verruimen. Want wanneer een interesse zo bijzonder is, gaat men steeds verder om kennis uit te breiden.

 

Dankzij de expertise van de medici en paramedici in beide praktijken wordt gestreefd naar kwaliteit en efficiëntie van iedere dienst.

image00002.jpeg

Specialisaties

Taping enkel.png

Podologische behandeling door middel van klinisch/biomechanische onderzoek, stap-en loopanalyse en functionele zooltherapie.

Sportpodologie

Verdiept zich momenteel verder in een post-bachelor kinderpodotherapie te Eindhoven

Studies

Blue Timeline Cycle Presentation.png
bottom of page